preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Търговия с алуминиеви и PVC профили

“Сарис” ООД е тясно специализирана в търговията с алуминиеви и PVC профили, консумативи и всички видове аксесоари необходими за производството на дограма и на окачени фасади.

Фирмата ни работи с европейски производители на алуминиеви и PVC системи като ETEMALUMILKöMMERLING и още много други, които можете да видите тук.

За удобство на нашите клиенти, можем да предложим и завършен цикъл на обработка на материалите по зададени критерии.

Търговия с алуминиева ламарина

Ламарината намира богато приложение в много отрасли на промишлеността, а произвежданите на нейна база изделия са съществена  част от продуктовата листа на “Сарис” ООД. Предлаганата ламирана е във вид на листове и рулони.

E 1000 отваряема система: Две линии – с права и със заоблена визия. Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции. Отваряемост: отваряне навън и навътре; отваряне на вертикална ос и двуплоскостно отваряне; на долна и горна вертикална ос. Подходяща за изпълнение на витрини и вътрешни врати.

E 19 система с отваряне тип плъзгане. Модулна конструкция, позволяваща добавяне на нови конфигурации върху съществуваща конструкция. Възможност за изпълнение на всички познати видове отваряне и пълнежи – eдинично стъкло, стъклопакет, плъзгащи се капаци – слънцезащитни пана, противонасекомни или защитни мрежи.

E 3000 система за плъзгане с прекъснат термичен мост. Осигурна и стабилна сиcтема, подходяща за изпълнение на големи крила за басейни, зимни градини. Позволява максимално проникване на слънчева светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране. Възможност за монтаж на противонасекомна мрежа.

E 24 oтваряема система с прекъснат термичен мост: С елегантна права и заоблена линия. Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре, отваряне на долна и горна хоризонтална ос, отваряне тип “хармоника”, паралелно плъзгане.

E 45 oтваряема система с прекъснат термичен мост: Постигнато е перфектното съотношение между максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий. Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежения.

E 40 oтваряема система с прекъснат термичен мост: Всички възможни типове отваряемост. Специално проектирани EPDM уплътнения за по-добра топлоизолация, водо и въздухонепропускливост. Грижливо подбрани аксесоари. Възможност за изпълнение с обков за алуминий и PVC. Стъклопакет от 18 до 40 мм. Богата гама от подпрозоречни поли от 70 до 230 мм и капачки за тях.

Ако желаете да получите допълнителна информация за цени и доставка, моля, не се колебайте да ни потърсите!

/Services

Търговия с PVC профили

PVC система Q72 притежава класически дизайн и отлични физико-технологични показатели и е разработена съобразно повишените екологични и енергийни изисквания към прозорците. Петте камери и монтажната ширина от 72 мм осигуряват много добра топло и шумоизолация на профилите, която комбинирана с подходящи стъклопакети формира продукт с отлични изолационни качества.

Четирикамерна система за прозорци и врати Q60 е произведена с най-екологично чистия стабилизатор CALCIUM-ZINK. Чрез дебелината на външната стена системата постига висок коефициент на топлопреминаване. Четирите камери осигурява добра топлоизолация. Шумът е сведен до минимум. Металните усилители осигуряват по-голяма стабилност и здравина на конструкциите.

bg_BGBulgarian