preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Строителство

“Сарис” ООД разполага с квалифициран персонал, механизация и оборудване за застрояването на 10 000 кв.м. месечно – строителство на жилищни, обществени и промишлени сгради. Разполага със специализирани звена по части – електротехническа, водоснабдяване и канализация, отопление и вентилация, звена за монтаж на дограма, окачени фасади…

Соларни проекти

Фирмата е водеща в доставките на оборудване, проектиране, изграждане и поддръжка на фотоволтаични паркове и соларни централи. Сарис изгражда успешно „до ключ” електроцентрали до 1 MW – наземни и покривни. Индивидуална изработка, доставка и монтаж на малки инсталации подходящи за еднофамилни жилища с мощност от 10 до 30 KW.

Обработка на AL и PVC

В обработката на алуминий фирмата има дългогодишни традиции и притежава най-съвременно оборудване, което се обновява постоянно. Благодарение на технологията и консумативите, Сарис има възможността да реже, фрезова, щанцова и огъва алуминий според параметри, зададени от клиента. Извършват се и външни услуги за нашите клиенти, като карбоване, щанцоване и изработка на PVC дограма. Фирмата разполага с пълен комплект оборудване за фрезоване на PVC дограма.

Търговия с AL и PVC профили

“Сарис” ООД е тясно специализирана в търговията с алуминиеви и PVC профили, консумативи и всички видове аксесоари необходими за производството на дограма и на окачени фасади. Фирмата ни работи с европейски производители на алуминиеви и PVC системи като ETEM, ALUMIL, KöMMERLING и още много други, които можете да видите тук. За удобство на нашите клиенти, можем да предложим и завършен цикъл на обработка на материалите по зададени критерии.

About Saris Ltd

За Сарис ООД

“Сарис” ООД е строителна компания с дългогодишни традиции. Създадена е още през 1991г в Пловдив. От тогава непрекъснато увеличаваме областите си на компетентност и днес можем да предложим на клиентите си затворен цикъл на обслужване – от идейния проект до ключ!

Сред продуктите ни ще откриете индустриални и жилищни сгради, различни видове дограми и фасади, стъклопакети и метални конструкции, автоматични врати и отоплителни панели.

“Сарис” ООД развива своята дейност и в сферата на енергийно-ефективните и екологичните “зелени” технологии. За вас нашите клиенти, ние проектираме, доставяме и изграждаме фотоволтаични централи и системи от фотоволтаични панели.

Сарис ООД

Защо да изберете нас

  

Запишете се и научавайте първи за нашите нови проекти и услуги

Ще използваме имейла Ви само за целите на онлайн бюлетина

  Централа

  Офис Пловдив

  ул. “Скопие” № 112,
  гр. Пловдив, България

  Saris Ltd

  САРИС ООД

  телефон: +359 32 657 104
  телефон: +359 32 657 108
  факс: +359 32 657 114
  email: office@saris.bg
  email: saris_ltd@abv.bg

  Контактна форма

  За връзка с нас

  За връзка с нас попълнете формата за контакти по-долу и ние ще се свържем с вас.

   bg_BGBulgarian