preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Окачени фасади

Всеки проектант или архитект използва предимствата на окачените структурни или полуструктурни фасади като акцент в новата градска среда. Съвременните градски центрове в целия свят очевидно са немислими без тази модерна строителна технология осигуравяща чувство за вътрешен простор и безупречна светлинна визия.

Следвайки съвременните технологии ние успешно внедряваме и  вентилируемите фасадни системи осигуряващи висок стандарт на вътрешната среда на обитаване. Те изпълняват функцията на окончателна декоративна обработка на фасадата и осигуряват надеждна защита на намиращите се  под нея пластове, предпазвайки ги  от  неблагоприятни атмосферни влияния и реализирайки високи показатели за икономя на енергия.

Структурни

Модерният облик на сградите се излъчва от външните окачени стъклени фасади. Предлагайки най-съвременните технологични системи от реномирани производители като ЕТЕМ, Schüco или ALUMIL, екипът на “Сарис” ООД може префектно да осъществи замисъла на архитекта и максимално да реализира неговите виждания.

Специфична особеност за системата на структурната фасада е наличието на “крила” по периметъра на модулите, позволяващи всяка неотваряема част да се превърне в отваряема, без визуална разлика по фасадата.

Е 8000 – без видими отвън алуминиеви профили. Със силиконови фуги между стъклопакетите. Няма оптическа разлика между отваряема и неотваряема част.

Полуструктурни

Фасадите придават уникалност и свобода на решенията, съобразени с архитерктурата на вашата сграда.

Възможност за монтиране на Е 90 от вътрешната страна на сградата, без скеле. Може да се изпълняват сложни модули с различни материали. Е 90 е с видими отвън фуги между стъклопакетите и тесни рамки (около 13 мм) алуминиеви профили. Не изисква специално залепени и закалени стъклопакети. Без оптическа разлика в отваряема и неотваряема част. Отлично съотношение качество/цена.

Капачкови

Подходяща за витрини на банкови офиси и финансови институции. Притежава оптимална топлоизолация – набор от PVC изолатори.
E 85 – функционална система, позволяваща изпълнение на вертикални фасади, покриви, куполи, пирамиди и зимни градини. В зависимост от вида на системата, капачката може да бъде 50 мм или 60 мм.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да разгледате още от обектите ни, посетете нашата галерия или направете запитване.

bg_BGBulgarian