preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Обработка на AL и PVC

Благодарение на дългогодишния опит и постоянното качество, САРИС е от водещите фирми, обработващи алуминий. Тя има добър имидж в страната и чужбина.

Обработка на AL и PVC профили

Освен предлагането на традиционни продукти – окачени фасади, врати и прозорци, дружеството изработва разнообразни по вид нестандартни алуминиеви профили. Ние работим с утвърдени производители като ETEMALUMILKöMMERLING , SCHüCO и JANSEN и заявката на клиента се превръща в качествен краен продукт. Предлага се богата гама изделия – от профили за душ кабини, алуминиеви системи за стъклени преградни стени, профили за рамки на картини до сложни системи за окачване на композитни панели и обличане на фасади.

Най-новото изделие в портфолиото е по задание на дългогодишния партньор на фирмата – Liebherr-Hausgeräte Marica EOOD.

САРИС изработва алуминиеви дръжки за хладилниците на клиента. Производството – от пилотен проект до крайно изделие, е въведено в кратки срокове. Одобрено и сертифицирано е по най-съвременните стандарти.

Обработка на алуминиева ламарина

В “Сарис” ООД се извършват различни видове механична обработка на алуминиева ламарина – рязане, фрезоване, щанцоване, огъване. С обработката на ламарина се занимават повече от 30 сътрудници в специализиран цех. Основен клиент на изделията от ламарина е производителят на хладилници Liebherr-Hausgeräte Marica EOOD.

В обработката на алуминий фирмата има дългогодишни традиции и притежава най-съвременно оборудване, което се обновява постоянно. То дава възможност да се работи с ламарина във вид на листове и рулони в големи серии. Независимо от сложността на възложения продукт можем да реагираме гъвкаво и да отговорим бързо на всяко запитване.

Ако желаете да получите допълнителна информация за цени, срокове и доставка, моля, не се колебайте да ни потърсите!

bg_BGBulgarian