preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Композитни панели - Еталбонд

Композитните сандвич панели за облицовка на сгради и модерни интериорни решения популярни под името ETALBOND, се предлагат от „Сарис“ ООД от самото им навлизане в България. Като иновативна и надеждна технология с високи показатели за енергийна ефективност, позволяваща реализирането на всякакави авангардни архитектурни композиции сандвичпанелите и конструкциите за тяхното окачване са приоритет в нашето производство. Фасадите на огромен брой хотели и административни сгради в страната и чужбина носят почерка на екипа ни, успешно прилагащ своя многогодишен опит.

Предимството на Еталбонд облицовките е в това, че те са екологичен продукт, който лесно се поддръжа. Не старее и не корозира. Притежава висока изолация и е удобен за различни решения, като придава изключителен модернистичен дизайн на сградите.

Предлагат се стандартни размери на алуминиев композитен материал Etalbond с широчина – 800, 1000, 1250, 1500 мм и дължина – 3200 мм, както и нестандартни големини. Панелите могат да бъдат във всякакъв цвят по каталог.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да разгледате още от обектите ни, посетете нашата галерия или направете запитване.

bg_BGBulgarian