preloader
Scroll to top
© 2021, Сарис ООД

Композитни панели - Еталбонд

Композитните сандвич панели за облицовка на сгради и модерни интериорни решения популярни под името ETALBOND, се предлагат от „Сарис“ ООД от самото им навлизане в България. Като иновативна и надеждна технология с високи показатели за енергийна ефективност, позволяваща реализирането на всякакави авангардни архитектурни композиции сандвичпанелите и конструкциите за тяхното окачване са приоритет в нашето производство. Фасадите на огромен брой хотели и административни сгради в страната и чужбина носят почерка на екипа ни, успешно прилагащ своя многогодишен опит.

Предимството на Еталбонд облицовките е в това, че те са екологичен продукт, който лесно се поддръжа. Не старее и не корозира. Притежава висока изолация и е удобен за различни решения, като придава изключителен модернистичен дизайн на сградите.

Предлагат се стандартни размери на алуминиев композитен материал Etalbond с широчина – 800, 1000, 1250, 1500 мм и дължина – 3200 мм, както и нестандартни големини. Панелите могат да бъдат във всякакъв цвят по каталог.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да разгледате още от обектите ни, посетете нашата галерия или направете запитване.