preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Дограма

Алуминиева дограма

Искате ли да направите еднократна пожизнена инвестиция в остъкляването на вашето жилище или офис сграда? Това ще ви бъде осигурено от дограмата с алуминиеви профили. Утвърдени във времето и устойчиви на всякакви климатични условия, те са всестранно приложими: от входни врати с голямо натоварване до експлоатация в мокри помещения на фасади изложени на резки температурни промени. Вътрешните алуминиеви врати и прегради са удобни и лесни за експлоатация. Те създават усещане за лукс и изчистена естетика.

В “Сарис” ООД имаме богат опит в реализирането на архитектурни проекти с голяма сложност и специфични изисквания. Ние работим с всички водещи фирми в сектора и гъвкаво ще ви предложим необходимото решение за осъществяването на идеите ви или виждането на архитекта.

Предлагат се термоизолирани профили за външна дограма и без термоизолация за вътрешни витрини и врати. Функционална за външните витрини е плъзгаща система от профили с термоизолация и с профили без термоизолация, която предлага от еднопистови до четири- пистови профили.

Прозорците, вратите и витрините са основен елeмент във функцията на всяка сграда. Предлаганата от нас дограма е с профили в цветове по каталог и желание на клиента. Фирмата ни работи с европейски производители на алуминиеви системи като ETEMALUMILELVIALSchüco и др.

Интерес представляват и новите системи за сенници и жалузи, които могат да са стационарни и подвижни. Те са със специален дизайн, тъй като поддържат ламелите в различни позиции и дават възможност за монтаж дори и пред окачена фасада.

PVC дограма

PVC дограмата e много популярно и надеждно решение, както за новото жилищно строителство, така и за реновиране на стария сграден фонд. С многообразието си от форми и богата цветова палитра тя е стилно, хармонично и пластично решение за прилагане във всякакви архитектурни решения – жилища, хотели, административни и индустриални сгради.

PVC дограмата, предлагана от нас, се доставя от утвърдени производители на световния пазар – ETEMSchücoTHYSSENBLICK TRADE LTDREHAUKöMMERLING. Тя посреща всички международни норми за топлоизолация и шумоизолация, като се придружава от необходимите сертификати.

Гарантираме отлично качество на монтаж, направен от дългогодишни специалисти.

Профилите, предлагани от нас осигуряват високи топло- и хидроизолационни качества на вашето жилище дори и в най-тежките атмосферни условия.

При производството на PVC дограмата се поставят специални уплътнители. Те служат за топлоизолация, звукоизолация и водоизолация при големи температурни амплитуди (от – 50С° до +70С° градуса).

Ако желаете да получите допълнителна информация или да разгледате още от обектите ни, посетете нашата галерия или направете запитване.

bg_BGBulgarian