preloader
Превъртете към началото
© 2021, Сарис ООД

Автоматични врати

Фирма „Сарис“ ООД доставя, монтира и извършва гаранционен сервиз на автоматични врати, автоматични противопожарни вентилационни системи (RWA), разнообразна гама от горни и подови автомати за затваряне на стъклени и други врати, подвижни стъклени стени (MSW) и техника за врати и портали.

Въртящи

“Сарис” ООД е представител на немската компания GEZE Gmbh, която е една от водещите в световен мащаб фирми за разработване и производство на системи за автоматични врати, използвани в изграждането на офисни, обществени и административни сгради.

Въртящите се врати подчертават входната област на представителните сгради. Високоефективната защита срещу течение спомага за противопоставяне на променливия климат и шума. Въртящите се врати създадават много ефективно разделяне на закрито и открито пространство и допринасят за пестене на топлинна енергия.

Плъзгащи

Автоматичните плъзгащи врати са изключително функционални, модерни и необходими в съвременния динамичен живот. Електронният ключ за управление позволява избор на различни режими на работа – еднопосочен трафик, зимен режим- редуцирана ширина на отваряне, нощен режим – вратата е заключена.

Фирма САРИС доставя, монтира и извършва гаранционен сервиз на автоматични врати, автоматични противопожарни вентилационни системи (RWA), разнообразна гама от горни и подови автомати за затваряне на стъклени и други врати, подвижни стъклени стени (MSW) и техника за врати и портали.

Фалцови

Тази група включва автоматични отварящи се на 90° врати. При тях се прилагат различни начини на управление, съответстващи на изискванията на сградата – административни или производствени сгради, болници, ресторанти и др.

Моделът е предназначен за използване при противопожарни врати и аварийни изходи. Подходящ за еднокрили или двукрили врати, с възможност за монтаж от страната на пантите или от противоположната страна.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да разгледате още от обектите ни, посетете нашата галерия или направете запитване.

bg_BGBulgarian