preloader
Scroll to top
© 2021, Сарис ООД

Автоматични врати

Фирма „Сарис“ ООД доставя, монтира и извършва гаранционен сервиз на автоматични врати, автоматични противопожарни вентилационни системи (RWA), разнообразна гама от горни и подови автомати за затваряне на стъклени и други врати, подвижни стъклени стени (MSW) и техника за врати и портали.

Въртящи

“Сарис” ООД е представител на немската компания GEZE Gmbh, която е една от водещите в световен мащаб фирми за разработване и производство на системи за автоматични врати, използвани в изграждането на офисни, обществени и административни сгради.

Въртящите се врати подчертават входната област на представителните сгради. Високоефективната защита срещу течение спомага за противопоставяне на променливия климат и шума. Въртящите се врати създадават много ефективно разделяне на закрито и открито пространство и допринасят за пестене на топлинна енергия.

Плъзгащи

Автоматичните плъзгащи врати са изключително функционални, модерни и необходими в съвременния динамичен живот. Електронният ключ за управление позволява избор на различни режими на работа – еднопосочен трафик, зимен режим- редуцирана ширина на отваряне, нощен режим – вратата е заключена.

Фирма САРИС доставя, монтира и извършва гаранционен сервиз на автоматични врати, автоматични противопожарни вентилационни системи (RWA), разнообразна гама от горни и подови автомати за затваряне на стъклени и други врати, подвижни стъклени стени (MSW) и техника за врати и портали.

Фалцови

Тази група включва автоматични отварящи се на 90° врати. При тях се прилагат различни начини на управление, съответстващи на изискванията на сградата – административни или производствени сгради, болници, ресторанти и др.

Моделът е предназначен за използване при противопожарни врати и аварийни изходи. Подходящ за еднокрили или двукрили врати, с възможност за монтаж от страната на пантите или от противоположната страна.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да разгледате още от обектите ни, посетете нашата галерия или направете запитване.